enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Eşcinsellikte Samimiyet…

06.03.2021 12:41
0
A+
A-

Haklısınız başlık en hafif haliyle garip. Meramımı anlatınca garabet varsa nerede olduğu anlaşılacak. Bir Müslüman olarak eşcinselliği eskilerin tabiri ile; “ocaktan ırak” derecede çirkin görürüm. Hani yanımda yöremde bu sapkınlığa müptela olmuş birilerinin bulunmasını kesinlikle arzu etmem.
Bu konuda bireysel sapkınlık düzeyinde olanlar da LGBT lobisi marifeti ile piyasaya sürülmüş olanlar da benden uzak olsun derim. Çirkinlik ve tehlike hap aynıdır. Elbette meselenin küresel boyuttaki desteklenme kısmından ve genetik mühendisliği ile oluşturulmak istenen cinsiyetsizlik sürecinden de haberdarım.
Yine birilerinin iddia etmeye çalıştığı gibi; eşcinselliğin doğuştan gelen genetik bir olay olmadığını, insanın eşcinsel olmasına sebep olan bir eşcinsellik geninin bulunmadığını da çok iyi biliyorum. Bununla bağlantılı olarak insan türünün doğuştan iki cins olduğunu bunun da erkek ve kadın olarak nitelendirildiğini, bu durumun tıp, insanlık tarihi ve bütün dini ahlaki değerlerin şahitliği ile böyle olduğunu bilen birisiyim.
Hatta eşcinselliğe genetik bir yol bulamadıklarında ortaya attıkları; “kişisel tercih” argümanının tarih boyunca bütün müşriklerin yaptığı gibi heva ve hevesi “putlaştırmaktan” başka bir şey olmadığını da iyi biliyorum.
Bu konuda birilerinin hayatın her alanını kapsayacak büyük bir operasyon içerisinde olduğunu da biliyorum. Ve dahası ve dahası…
Peki bunları neden yazdım ve bu başlık ne iş?
Efendim meselenin özü şu;
Kimi siyasi partiler ve siyasi aktörler özgürlük ve hak alanı yaygarası ile LGBT savunuculuğu yapmaktadırlar.
Ne var bunda?
Var olan şu; bu kişi ve kurumlar başkaları ile alakalı eşcinselliği hak olarak görürken kendi ailesi ya da partisinde böylesi bir tercihi nedense yanlış bulmaktadırlar. Ya da toplumsal tepki ile oluşacak oy kaybından endişe duymaktadırlar. Yani oldukları gibi görünmekten kaçmaktadırlar.
Açalım biraz;
Eğer doğru ise eşcinsel ilişkisi nedeni ile istifa etmek zorunda bırakılmak zorunda kalan politikacı ile akalı uygulama eşcinsellik konusundaki samimiyetsizliği göstermez mi?
Karşı cinsle zina edeni görmezden gelip hemcinsi ile olunca karşı çıkmak bir de üstüne LGBT hakları diye özgürlük (!) alanı savunuculuğu yapmak tam çelişkiler ağıdır.
Bu arada eşcinsellik konusundaki medya ve toplumsal anlamdaki çifte standart ise başka bir yazının konusu olsun.
Fahşadan korunanlardan olalım diye dua ile…
Vesselam!

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.