enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ’nün Devlete Karşı Açıktan Giriştiği İlk Operasyon Neydi?

09.02.2021 19:38
0
A+
A-
Dönemin Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hastalığını fırsat bilip tam hastahaneye yatacağı güne ve saate denk getirip; MİT Başkanı Hakan Fidan’ın 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılması olayının, FETÖ’nün hükümete karşı açıktan giriştiğive neticesinde işler yolunda gitseydi Devleti ele geçirme planı için ilk operasyonu değilmiydi?
Gezi olaylarının hortlatıldığında mesele gezi parkındaki ağaçlarmıydı?
17 25 Arakılta yolsuzluk ve rüşvet var deyip ortalıkta yaygara koparan fetöcüler, Sanki devletin kasasını düşündükleri içinmi yaptılar?
Hayır mesele ekonomik olarak devleti çökertip fetönün devleti ele geçirme planıydı!
Yıl 15 Temmuz 2016 mesele anlaşıldıkı saat 22:00 civarında Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bir grup Jandarma Genel Komutanlığı mensubu tarafından araç trafiğine kapatılarak eş zamanlı olarak Ankara ve bir kısım illerde Tank, uçak, helikopter ne varsa sokağa çıkarttırılarak Milletin evlatları olan Devletin askerine; Fetöcü hain askeriyenin içinde yuvalanmış (imam) ismine kurban olasıcalar fetö imamları teröristler tarafından talimatla, masum halkı tarattırarak 250 kişiyi Şehit edip 1000 lerce kişiyi yaraladılar.
Ama Devlet millet el ele verdi Tüm halkımız sokaklara döküldü Tanklara, tüfeklere, uçak ve helikopterlere adeta iman gücüyle kafa tutarak kırıntı, döküntü, fetö askerlerini halkımız bozguna uğrattı ve başaramadılar!
15 Temmuzda fetöcülerin operasyon çektiği gün Türkiye düşmanları sınırlarımızda teyakkuzda leş kargaları gibi beklediler ama rabbim bu alçaklara fırsat verdirmedi.
Amerikanın başındaki şizofren gitti, bidon kafalı, biden geldi! Türkiyedeki uşakları cesaret buldu, iş birlikçileri, hain fetöcüler olmak üzere, topu tüfeği, hepsi toplandı Boğaziçindeki atanan rektör alınsın ! Senin haddinemi reķtörü tartışmak! Bunlar için yeniden diriliş gibi gözüksede Devlet iki dakikada o alçakları alır gereğini yapar.
Devlet aklı diyorki! Az dursunlar millet bunların alçaklıklarınıda görsünki meselenin Boğaziçi olmadığını bilsin!
Peki bir soru daha sorayım?
Siyasette, ticarette, askeriyede, bürokraside, Devletin %70 ini ele geçirmişken, %30 unuda alıp işi bitirelim devleti tamamen ele geçirelim diyerek yola çıkan! pirince giderken! Bulgurdan olan Fetöcülerin bir kısmı pensilvanyaya gitti diyelim, Gerisi nerde?
Uzayamı gittiler? Öldülermi? Tövbemi Ettiler? Yoksa pusuda bekliyolarmı?
Not: Tabiki oyuna gelen; bunların gerçek yüzünü gören; Dini duyguları sömürülen bir kısım insanımız pişman olup Fetönün peşini bıraktılar.
Sonuç olarak bu anlattığım olaylarda ben ve teşkilatım! Devletimin yanında nasıl adam gibi durduysak. Bundan sonra da, Ben ve Ekibim! Sonu ölüm’de olsa Adam gibi DEVLETİMİN yanındayız!
Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin…
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.