enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bu Milleti Sevmiyorsunuz…

01.03.2021 15:00
0
A+
A-

Yıllardır iktidar yüzü göremeyen Chp’liler, bu milletin bir kesiminden hiç hazetmiyor.

Zaman zaman da içindekileri saklayamıyor, dışa vuruyorlar. Hiç eğip bükmeyelim, nefret ediyor, kin besliyorlar.

Biraz yuvarlak, dolambaçlı da anlatsa, söyledikleri  gayet açık bir şekilde anlaşılıyor. Halkın , neden kendilerine oy vermediğini düşünüp muhasebesini yapmak yerine, direkt seçmene saldırı yolunu seçiyorlar.

Aslında, seçmeni cahil, güdülen, kandırılmış, satılmış, aklını kiraya vermiş olarak değerlendiriyorlar.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Oysa, saldırıda hedefe aldığı kitle cahil, karar veremeyen, bilinçsiz bir kitle değildir. Yargı mensupları, öğretmenler, askerler, güvenlik güçleri, diyanet görevlileri, çiftçiler, köylüler Kılıçtaroğlu’ nun saldırdığı kesimlerdir.

Neden bu saldırıyı ve karalamayı yapıyor? Neden hırçınlaşıyor,  nefret söylemlerinde bulunuyor? Sebebi gayet açıktır. Vermiyor, oy vermiyor bu halk, iktidar yapmıyor.

Kemikleşmiş % 25’lik bir oy kitlesi ne azalıyor, ne artıyor. Bu kitle kimlerden oluşuyor? Büyük bir kısmı, kendisini sünni İslam’ın karşısında konumlandıran mezhep mensupları, etnik farklılığı   ön plana çıkaranlar, Chp’yi Atatürk’ün mirası olarak düşünenler, dine ve toplumun maneviyatına mesafeli olanlar, bir şekilde aileden kalma  gelenege bağlı normal vatandaşlardan oluşuyor.

Atatürk’ü istismar ederek, tüm başarısızlıklarını ve yanlışlarını örtmeye çalışıyorlar. Milletin teveccühünü kazanmak, gönlünü almak yerine, sürekli parmak sallamaktadırlar.

Proje yok, öneri yok, alternatif çözüm, fizibilite yok. Her şey yanlış, gereksiz, tu kaka…

Halk sizi neden iktidar yapsın? Projeniz ne? Yapılan yanlışların doğrusunu nasıl yapacaksınız? Halkın değerlerine yaklaşımınız ne olacak?  İçte ve dışta nasıl bir siyaset uygulayacak sınız?

Benim adım Kemal, ben yaparım, söz veriyorum, göreceksiniz… Ne kadar basit bir siyaset! Şekerle çocuk kandırır gibi. Bilinmeyen gizemli, gizli olağanüstü güçlerin var da biz mi bilmiyoruz!

Sadece karşıdakini karalamak, kötülemek, hakaret etmek seni iktidar yapmıyor görüyorsun. Format değiştirmedikçe sittin sene beklersiniz.

Kendinizi anlatmak yerine, karşıdakini karalamak, karşıya saldırmak ucuz politikadır, en kolay olanıdır.

Normal şartlarda Pkk/Hdp’ ye mesafeli olması gereken, öyle olduğuna da inandığımız bir partinin, Cumhurbaşkanı’ nı devirmek amacıyla bunlarla ortak hareket ettiği bilinen bir gerçektir. Bu hırs o kadar tehlikeli boyuta ulaştı ki, bir metre ilerisini göremeyecek kadar kör, gerçekleri idrak edemeyecek kadar da beyinleri bulanıktır.

İşin aslına bakılırsa, iktidar olacak cesaretleri de yok. Muhalefet etmek daha kolay, sırtta yumurta küfesi yok, sorumluluk yok. Hatırlanır sa Baykal, kaybettiği bir seçim akşamı, ekran karşısında sevinçli; yanındaki kurmaylar sebebini sorduklarında, kahvemizi yudumlayıp tiyatro seyredeceğiz demişti.

Aslında Chp’liler, kendilerine oy vermedikleri için kızmıyorlar halka; Sayın Erdoğan’a verdikleri için nefret ediyorlar.

Size tavsiyemiz, halkla barışın, halkın değerleri ile olan kötü mücadele ve hatıralarınızı silin.Ülke menfeatlerini ön planda tutun. Seçmeni de küçümsemeyin, eski dönemler geçti. Bu gençler teknoloji kurdu oldular, uzay projeleri geliştiriyorlar, takoz olmayın hizmetlere!

Kendinize gelin ve bu halkı sevin, yarın geç olabilir. Mazallah batacak bir gemi, seni  de karaya çıkarmayacak.

Haddim olmayarak tavsiyelerde bulunuyorum, sanki anlayacak birileri varmış gibi.

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.