enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yüksek Sesle Müzik Dinleyip, Abart Egzoz Taktıran Sürücülere Ceza…

Yüksek Sesle Müzik Dinleyip, Abart Egzoz Taktıran Sürücülere Ceza…
REKLAM ALANI
26.04.2024 14:50
0
A+
A-

Yahyalı Kaymakamlığı trafik denetimlerinde yüksek sesle müzik dinleyen ve aracına abart egzoz taktığı belirlenen araçlara ceza yazılacağı konusunda uyarıda bulundu.

Konu ile ilgili Yahyalı Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kurallara uymayanlara kolluk birimlerimiz tarafından, Uygulama, MOBESE ve EDS vasıtasıyla plakalarına işlem yapıldığı uyarısında bulunuldu.

Yapılan açıklamada, “Trafikte seyreden araçlarda yüksek sesli müzik yayını ve abart egzoz nedeniyle halkımızdan sürekli olarak şikayet almaktayız. Hiçbir sebep kişilere toplumu rahatsız etme hakkı vermez.

Bu bağlamda trafik görevlilerimizce yapılan denetimlerde bu tür davranışlar sergileyen kişiler ikaz edilmekte ve mevzuat çerçevesinde işlem yapılmaktadır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Topluma direkt rahatsızlık vermemekle birlikte motosiklet kullananların kask, diğer araç kullanıcılarının emniyet kemeri takmaması ve araç camlarına film kaplanması gibi ihlaller de trafik güvenliği açısından tehlikeli olup hem kendileri için hem de trafikte olan toplumun diğer fertleri için ciddi risk oluşturmaktadır. Bunun yanında okul servis araçlarının da camlarına film uygulaması çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği için risk teşkil etmektedir. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Bu vesileyle mevsim şartları sebebiyle artan motorsiklet kullanıcıları başta olmak üzere, abart egzoz, yüksek sesli müzik yayını yapan araç sürücülerini trafik kurallarına uymaları noktasında yeniden ikaz ediyor, kurallara uymayanlara kolluk birimlerimiz tarafından, Uygulama, MOBESE ve EDS vasıtasıyla plakalarına işlem yapıldığını hatırlatmak istiyoruz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.