enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hayırsever İş İnsanlarından İlçe Sağlık Müdürülüğüne Bir Araç Hibesi Daha…

Hayırsever İş İnsanlarından İlçe Sağlık Müdürülüğüne  Bir Araç Hibesi Daha…
REKLAM ALANI
13.04.2021 16:04
0
A+
A-

Hayırsever İş İnsanlarından Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bir araç daha hibe edildi.
İki aracın daha Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne hibe edilmesine vesile olan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçedeki filyasyon ve aşılama ekiplerinin kullanması için hayırsever desteğiyle Sağlık Müdürlüğü’ne bir araç daha kazandırıldı.
Aracın İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk; “İlçemizde görev yapan filyasyon ve aşılama ekiplerinin kullanması için ilçe Sağlık Müdürlüğümüze 3 araç hibe edilmesine katkıda bulunduk. Aracımızın 1 tanesini Dedeman Madencilik, 2 tanesini ile İstanbul’daki iş adamlarımızdan Mustafa Yılmaz (Yılmazlar Otomotiv) tarafından hibe edildiler. İş adamlarımıza ilçemiz adına yürekten teşekkür ediyorum. İlçemize ve Sağlık Müdürlüğümüze hayırlı olsun.” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ilçe halkına uyarılarda bulunan Başkan Öztürk; “Vatandaşlarımızdan bir isteğim var. Nüfusu bizden çok fazla olan ilçelere göre vaka sayımız oldukça yüksek. Bu bizi üzüyor. Bu işin tahammülü kalmadı. Eğer hayatı seviyorsak, sağlıklı kalmak istiyorsak ve sevdiklerimizi önemsiyorsak lütfen bu konuda dikkatli olalım. Halkımızdan rica ediyorum, tedbirlere uyma konusunda, evde kalma konusunda, karantina kurallarına uyma konusunda, kalabalık ortamlardan uzak durma konusunda dikkatli olsunlar.” dedi.

Yahyalı İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan ise; “Ülkemizde vaka sayısında oldukça yüksek bir artış var. Bu artış ilçemize de yansıdı. Filyasyon hizmetlerinin arttığı bu günlerde araca olan ihtiyacımız oldukça artmıştı. Sayın Başkanımıza ve hayır sahiplerine çok çok teşekkür ediyorum. Biz işimizin başındayız. Filyasyon ekiplerimiz sıkı bir şekilde takiplerine devam ediyorlar. Halkımızda bize destek olursa en kısa zamanda salgından kurtulacağız.” İfadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.