enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İsmail Tamer, Cumhurbaşkanımızın Heyecanını Her Bir AK Parti Ferdi Hissetseydi Sonuçlar Böyle Olmazdı…

İsmail Tamer, Cumhurbaşkanımızın Heyecanını Her Bir AK Parti Ferdi Hissetseydi Sonuçlar Böyle Olmazdı…
REKLAM ALANI
16.04.2024 09:59
0
A+
A-

AK Parti Kayseri eski Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İsmail Tamer, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İsamil Tamer, yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti yönetiminde bir değişimin olacağına kesin gözüyle baktığını, seçim sonuçlarının bir karşılığının olması gerektiğini ifade etti.

Tamer, ‘Bir takım değişikliklerin olacağı kesin’ ifadeleri ile başlayarak şöyle yanıt verdi; ‘Bu sonucun da bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın heyecanını her bir AK Parti ferdi hissetseydi bu sonuçlar olmazdı. Demek bir takım rehavet üzerimize geldi ki böyle bir sonuç ortaya çıktı. Bu süreç sadece AK Parti’den, rehavetten karşılaşılan bir sonuç da değil. Açıkçası ekonomi önemli etken oldu. 7 Haziran seçimlerinde de emekliler büyük etken olmuştu. Yine emekliler önemli bir etken oldu’dedi.
İsmail Tamer, sonuçlara yönelik ‘Enflasyonu düşürmemiz lazım, işsizliği yok etmemiz lazım ve cari açığı düşürmek adına lükslerden biraz kaçmamız lazım’ ifadelerinde bulundu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.