enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yahyalı’nın Yeni Kaymakamı Metin EYYÜPKOCA Görevine Başladı…

Yahyalı’nın Yeni Kaymakamı Metin EYYÜPKOCA Görevine Başladı…
REKLAM ALANI
14.02.2022 15:19
0
A+
A-

Yunus Emre ALTINER’in 05/01/2022 tarihli Bakanlık Onayı ile Keşap Kaymakamlığı görevine atanmasıyla boşalan Yahyalı İlçe Kaymakamlığına Metin EYYÜPKOCA atandı.

İçişleri Bakanlığının 07.02.2022 tarihli yazısı ile Yahyalı İlçe Kaymakamı olan Metin EYYÜPKOCA görevine başladı.

Metin EYYÜPKOCA Kimdir?

Metin EYYÜPKOCA, 1986 yılında Bingöl’de doğmuştur. İlköğretim tahsilini Bingöl’ de, ortaöğretimini ise Erzurum’ da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat Bölümünden mezun olmuştur.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Meslek hayatına 2009 yılında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında Ekonomist olarak başlayan kaymakamımız 2021 yılına kadar Bakanlğın  Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı ve Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü gibi farklı birimlerinde görev  almıştır.

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazandıktan sonra Isparta Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır. EYYÜPKOCA, Isparta Valiliğinde vilayet stajını, Mülkiye Müfettişleri nezaretinde Kilis İli Elbeyli ilçesinde 1. (Birinci) Teftiş , Antalya İli Kepez İlçesinde 2. (ikinci) teftiş stajını tamamladıktan sonra Burdur ili Bucak ilçesinde 1. Refiklik, Afyonkarahisar ilinin Bolvadin ilçesinde ise 2. Refiklik stajını tamamladı.

Metin EYYÜPKOCA, evli ve iki çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.