enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İl Milli Eğitim Müdürünün Aşısını İl Sağlık Müdürü Yaptı…

İl Milli Eğitim Müdürünün Aşısını İl Sağlık Müdürü Yaptı…
REKLAM ALANI
25.05.2021 17:25
0
A+
A-

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürünün Koronavirüs Aşısını Kayseri İl Sağlık Müdürü Yaptı.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu; “İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’nin yönlendirmesi ile aşımızın ilk dozunu olduk. Dünyada bir çok ülkenin bu imkanlara sahip olamadığını basın aracılığı ile görüyoruz. Bu ülkemizin insanlarının sağlığına verdiği önemi ve ne kadar değerli olduklarını hissettirmesi açısından bence çok önemli bir olay. İl Sağlık Müdürümüzde bu süreçte büyük bir özveriyle çalışmakta. 40 yaş üzeri tüm öğretmen arkadaşlarımızın aşı olabilecekleri duyurusu yapıldı. Onlarında sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim hayatına ve öğrencilerine kavuşabilmeleri için aşılarını bir an önce olmalarını tavsiye ediyoruz. Tüm sağlık çalışanlarının büyük bir fedakarlık örneği göstererek cansiperane çalıştığına hepimiz şahit olduk. Ben buradan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, elimizden geldiği kadarda onların yanında olma gayretinde ve niyetinde olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum.” Dedi.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ise; “Önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde, ne kadar çok insanımıza aşı yapabilirsek, toplumda belli bir oranı geçtikten sonra pandeminin kısıtlamalarından kurtulmuş olacağız. Şükürler olsun ki devletimiz, sağlık bakanlığımız gerekli aşı tedarikini sağlamakta. Bugün Milli Eğitim Müdürümüzün aşısını bizzat benim yapacağımı söylemiştim ve yaptık. Bir an önce normal hayatımıza dönebilmek için aşı sürecini hızlandırmamız gerekiyor.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.