enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

CHP’li Belediyeler 15 Bin Çalışanı İşten Attı

CHP’li Belediyeler 15 Bin Çalışanı İşten Attı
REKLAM ALANI
10.02.2021 15:07
0
A+
A-

AK Parti Niğde 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Özhaseki, Niğde ve Nevşehir’de patates üreticilerine müjde verdi. AK Partili Belediyelerin çiftçilerden patates alıp vatandaşlara ücretsiz dağıtacağını söyledi. Ayrıca Özhaseki, CHP’li Belediyelerin Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin’de 15 bin kişiyi işten attığını söyledi.
Niğde İl Kongresinde yaptığı konuşmada Niğde’deki patates üreticilerine müjde veren Özhaseki, “Her zorlukla omuz omuza vererek mücadele eden AK Belediyelerimiz Niğde ve Nevşehir’deki patates üreticilerinin de yanındadır. Patates konusunda sıkıntı olunca dün belediye başkanı arkadaşlarla konuştuk şimdilik 200 tır kadar yani 5 bin ton patatesi belediyelerimize gönderiyoruz. Ama arkası gelecek. AK Belediyelerimiz tüm Türkiye’ye çiftçilerimizin ürettiği o güzel patatesleri alıp fakir fukaraya dağıtacaklar. Daima çiftçimizin ve vatandaşlarımızın yanındayız, her türlü zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerdeki işten çıkarmaları hatırlatan Mehmet Özhaseki, “CHP, ‘Hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynamayacağız. Fakir fukarayı işinden etmeyeceğiz. Bir emekçiyi, çalışanı işinden edersek namussuzuz, şerefsiziz.’ dediler. Ama sadece Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin’de 15 bin kişiyi işinden ettiler. Ne diyelim şimdi biz? Utanırız söylemeye. Hani fakir fukaranın ekmeğiyle oynayan namussuzdu.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.