enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Büyükşehir Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Bin Ton Patates Dağıtacak

Büyükşehir Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Bin Ton Patates Dağıtacak
REKLAM ALANI
11.02.2021 17:26
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, üreticinin ve ihtiyaç sahiplerinin dertleriyle yakından ilgilendiklerini belirterek, patates üreticilerinden alacakları bin ton patatesi ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi olarak gerek tarımsal alanda faaliyet gösterenleri desteklemeye gerekse ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışma yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda yem ve tohum desteği gibi tarım ve hayvancılığı destekleyen önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini, ihtiyaç sahibi aileler için de sosyal yardımları devreye aldıklarını kaydeden Başkan Büyükkılıç, son dönemde patatesin talep düşüklüğünden dolayı üreticinin elinde kaldığını gördüklerini ve bu sorunu birlik içerisinde çözmeyi amaçladıklarını ifade etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak merkez ilçe belediyelerinin de katkısıyla bin ton patatesi başta Kayseri’deki üreticiler olmak üzere satın alacaklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Patateste üretimin bir önceki yıla göre göre artmasına rağmen pandemi sürecinde yaşanan talep düşüklüğü stok miktarının yükselmesine neden oldu. Biz de yerel yöneticiler olarak çiftçinin elinde kalan bin ton patatesi satın alacağız. Böylelikle hem üreticiye destek vereceğiz, hem de satın aldığımız patatesleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.