enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Benli, Özel Hastane Yöneticileriyle Toplantı Yaptı…

Benli, Özel Hastane Yöneticileriyle Toplantı Yaptı…
REKLAM ALANI
10.03.2021 17:11
0
A+
A-

Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri de faaliyet gösteren Özel Hastane yetkilileri ile çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi.

1 Mart’ta başlayan yeni normalleşme süreci sonrası Kayseri’nin mavi iller kategorisine taşınması adına Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünün çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade eden Benli, Koronavirüs ile ilgili Kayseri’deki genel gidişat hakkında bilgi verdi.

Benli, “Özel hastaneler pandemi süresince gerekli desteği verdiler. Kayseri de vaka sayılarımızda kısmi bir yükseliş söz konusu. Kademeli normalleşme sürecinde tedbirlere daha da sıkı sarılmamız gerekiyor. Bu süreçte olumsuz bir duruma karşı kamu hastanelerimizle gerekli planlamalarımızı yaptık. Özel hastanelerimizde ihtiyaç duyulduğu taktirde bizlere koşulsuz destek sağlıyorlar. Sahada filyasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Süreci artık daha yakından tanıyor ve nerede nasıl davranmamız gerektiğini daha iyi biliyoruz. Pandeminin başından beri olduğu gibi kademeli normalleşme sürecinde de özel hastanelerimizle işbirliği, karşılıklı fikir alışverişi ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.