enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Çamlıca İlkokulu Öğrencileri BİRLİKte Sevindi…

Çamlıca İlkokulu Öğrencileri BİRLİKte Sevindi…
REKLAM ALANI
26.02.2021 17:40
0
A+
A-

Genç Birlik Kayseri Şubesi, Genç Birlik Genel Merkezinin desteği ile Yahyalı Çamlıca İlkokulunda öğrencilere Mont, bot, kırtasiye, okuma – boyama kitapları ve spor malzemeleri hediye etti.

Genç Birlik Kayseri Şube Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, “Çok heyecanlandık, öğrenci kardeşlerimize hediyelerini takdim ettik. Çamlıca ilkokulu 41 öğrencisi olan Yahyalı İlçemizin en zor ulaşımı olan Aladağlar sınırında bir mahallemizdir. Geleceğimizin teminatı olan genç öğrenci kardeşlerimizle harika bir gün geçirdik.” dedi.
Adıgüzel, “Siz genç kardeşlerimiz hedeflerinizi bu vatan bu bayrak uğrunda geliştirin ve gerçekleştirin fakat her ne olursa olsun Türk bayrağımızı asla yere düşürmeyin dedik ve bayrağımız hakkında bilgiler verdik. Birlikte oyunlar oynayıp keyifli vakit geçirdik. Bu yardımlar Genel Merkezimiz desteği ve illerimizin gayretiyle Türkiye’nin her yerinde yapılmaktadır.” dedi.

 

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.