enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

21 Mart Nevruz Kutlamaları Yapıldı…

21 Mart Nevruz Kutlamaları Yapıldı…
REKLAM ALANI
21.03.2024 15:12
0
A+
A-

Nevruz, baharın başlangıcı ve yeni yılın ilk günü olarak kabul edilir. Gece ve gündüzün eşit olduğu noktaya geldi gün kutlanan Nevruz bayramı, birçok kültür için önemli bir bayramdır, baharın gelişi, doğanın uyanışını ve yeni bir başlangıç kutlanmaktadır.

Baharın gelişi ve doğanın uyanışının başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Yahyalı’da da kutlandı. Yahyalı İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, Hamdi Oral Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen 21 Mart Nevruz Bayramı kutlamalarına katıldı. Kaya programda yapmış olduğu konuşmada, ““Baharın müjdecisi olan Nevruz’un ülkemize önce sağlık sonra barış ve beraberlik getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.