enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ekinci, Belediye Yakınların, Akrabaların, Torpillilerin, İşbirlikçilerin, Diyet Borcu Olanların Doldurup da Şişireceği Bir Yer Değildir.

Ekinci, Belediye Yakınların, Akrabaların, Torpillilerin, İşbirlikçilerin, Diyet Borcu Olanların Doldurup da Şişireceği Bir Yer Değildir.
REKLAM ALANI
20.03.2024 11:01
0
A+
A-

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere son 11 gün kaldı. Adayların çalışmaları hızlandı ve gece gündüz farklı farklı yerlerde çalışmalar yapıyorlar. Seçim çalışmaları kapsamında Yeninden Refah Partisi Yahyalı Belediye Başkanı Veysel Ekinci ve İlçe yönetimi Çubuklu Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çoşkulu ve havai fişek gösterileriyle karşılanan Başkan Adayı Veysel Ekinci Çubuklu sakinlerine teşekkür etti.

Yeninden Refah Partisi Yahyalı Belediye Başkan Adayı Veysel Ekinci, “Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları, kıldığımız teravihleri kabul etsin. Rabbim önce başkanlık bayramına sonrada Ramazan Bayramına kavuştursun inşallah. 31 Mart yerel seçimlerinde Yahyalı Belediye başkanlığı için aday olduk. Allah Çubuklu için en iyi hizmeti kim yapacaksa ona nasip etsin.” dedi.

Biz zorbalığa, bastırmaya, bir dikte ettirilmeye baş kaldırıyoruz diyen Ekinci, “Bir aday koyuyorlar önünüze, diyorlar ki bu adayı seçeceksin. Ben neden bir kaç kişinin belirlediği kişiye oy vermek zorundayım. Ama şimdi devir değişti, o düzen değişti. Bu kardeşiniz bir alternatiftir, hatta daha güzel ve iyi yapacak bir alternatiftir. Biz aday olarak bir düzeni bozduk, Nasıl olsa çalışsak da çalışmasak da biz seçiliyoruz anlayışı var. İlk dönem öyle ikinci dönem öyle ama sizlerin desteğiyle karşılarına çıkınca tüm dengeler bozuldu ve şaşkına uğradılar. Çünkü düzen böyle gidecek, yine seçileceğim diye ne bir çalışma yapıldı, ne bir plan yapıldı.” ifadelerini kullandı.

Ekinci, “Belediye bir iş bulma kurumu değildir, belediye yakınların, akrabaların, torpillilerin, işbirlikçilerin, diyet borcu olanların doldurup da şişireceği bir yer değildir. Belediye hizmet yeridir. Belediyede kadroları şişirirseniz hizmet yapmanız gereken bütçeyi personel ödemelerine aktarmak durumunda kalıyorsunuz ve hizmet yapamıyorsunuz. Kamuya ait araziler satılmış, satılabilir peki bu kamu arazilerinin satışından elde edilen paralar nerede. O kadar çok arazi satılmış ki bu satışlardan elde edilen paralar sizlere hizmet olarak geri dönmüş olsaydı sizlerin hiçbir sorununuz kalmazdı.” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.