enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yahyalı Belediyesinden İşçi Maaşlarına Yüzde 35 Zam…

Yahyalı Belediyesinden  İşçi Maaşlarına Yüzde 35 Zam…
REKLAM ALANI
11.02.2022 17:55
0
A+
A-

Yahyalı Belediyesi İmar A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan ek sözleşme ile işçi maaşlarına yüzde 35 oranında zam yapıldı.

Yapılan ek sözleşme Yahyalı Belediyesi başkanlık makamında imzalandı. İmza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal ve belediye yetkilileri katıldı. İmzada konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, “ Toplu iş sözleşmemiz yürürlükteydi ama ekonomik şartların değişmesi nedeni ile Esat Başkanımızdan iyileştirme talebinde bulunduk. Başkanımızın müdürleri ile yaptığı değerlendirmeler neticesinde işçilerimizi memnun edecek, ailelerini sevindirecek bir rakamda anlaştık. Cumhurbaşkanımızın kamuda çalışan memur ve işçilere yaptığı yüzde 2,5’luk iyileştirmeyi de başkanımız ilave ederek işçi maaşlarına yüzde 35’e yakın bir iyileştirme yapıldı. Ben başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise yaptığı konuşmasında, “Sendikamız ile yaptığımız ek sözleşme ile belediyemiz bünyesinde çalışan 107 personelimizin maaşlarına yüzde 35 oranında iyileştirme yaptık. Personellerimiz ağız tadıyla yesinler. Aldıkları maaş annelerinin ak sütü kadar helal olsun. Sahada çalışan 107 cengâverimiz ile 36 bin nüfuslu bir ilçede yaz-kış demeden huzurla çalışıyoruz. İşçimizle, sözleşmeli ve kadrolu memurlarımızla uyum içinde bu ilçeye hizmet veriyoruz. Sendikamız ile her zaman anlayış içerisinde çalıştık. Onlar işçilerin daha iyi bir hayat sürdürmeleri için gayret ediyorlar, bizde bütçemiz el verdiği şekilde onlara yardımcı oluyoruz. Sendikamız ile ortak bir noktada buluşup bu güzelliği işçi kardeşlerimize veriyoruz.” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.