enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İlk Aşı Başkan Öztürk’e…

İlk Aşı  Başkan Öztürk’e…
REKLAM ALANI
21.06.2021 15:18
0
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Covid19’a karşı başlatılan aşılama kampanyasına Yahyalı Belediyesi personeli de katıldı.
Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Yahyalı Belediyesi’nde görev yapan işçi ve memurlara ilk doz aşıları yapıldı. Aşılama çalışmasında ilk aşıyı Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk yaptırdı.
Başkan Esat Öztürk; “Öncelikle Sağlık Bakanlığımıza, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüklerimiz ile tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bakanlığımız 81 ilde çok hızlı bir şekilde aşılama kampanyası başlattı. İlçemizde de bu kampanya devam ediyor. Bugün de belediyemizde çalışan işçi ve memur kardeşlerimiz ile birlikte aşı oluyoruz. Hem kendi personelime hem de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza örnek olması için ilk aşıyı ben oldum. Aşı olmaya insanları teşvik etmek için bizlerin önder olması gerekiyor. Bu sıkıntılı günlerimizi ancak aşılama ile atlatacağız. Biz buna inanıyor ve belediye personeli olarak aşımızı yaptırıyoruz.” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.