enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı…

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı…
REKLAM ALANI
25.05.2021 17:09
0
A+
A-

Yahyalı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında kadrolu işçilere yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan sözleşmeye Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Mustafa Taştekin ve belediye yetkilileri katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, “Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Yahyalı Belediyesi arasında kadrolu işçilere yönelik toplu iş sözleşmesi için görüşmelere bugün başladık ve ilk oturumda anlaşmayı sağladık. Sağ olsun başkanımız ile iki yıldır ilk görüşmemizde anlaşma sağlayarak toplu iş sözleşmesi imzalıyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediyemize de ödeme gücü versin.” ifadelerini kullandı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise, “Yahyalı’da ve ülkemizde birçok belediyemiz Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliği yapıyor. Hizmet-İş Sendikası’nın da her zaman hizmeti ön planda tuttuklarını iyi biliyorum. Bugün emeği ve hizmeti ön planda tutmuş bir sendikamız ile 3 yıllık bir sözleşemeye imza atacağız. Toplu İş Sözleşmesi belediyemizde çalışan 8 kadrolu işçimize hayırlı olsun. Hem alırken hem de verirken ilçemizin menfaatlerini düşünüyoruz. Gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden çalışarak evlerine helal kazançlarını götüren işçilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.