enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Başkan Öztürk, Beratımız Mübarek Olsun…

Başkan Öztürk, Beratımız Mübarek Olsun…
REKLAM ALANI
27.03.2021 14:55
0
A+
A-

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Öztürk, yayımladığı mesajında “Ramazan ayının mübarek iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, mübarek Berat Kandili’ni idrak edeceğiz. Her türlü sıkıntıdan, hatadan ve kötülükten kurtulmak için eşsiz bir fırsat daha yakalayacağız.
Berat gecesi, Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesidir. Peygamber Efendimiz, bu gecede Allah’a bol bol ibadet edilmesini, gündüzünde ise oruç tutulmasını tavsiye etmiştir. Allah Teala’nın dünyaya rahmetiyle tecelli ederek, ‘Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim. Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim’ buyurduğunu bizlere müjdelemiştir.
Tevbe eden kullarını seven ve tevbeleri kabul eden Rabbimize sığındığımız bu mübarek gecede, tevbemiz kurtuluşumuz olsun. Sadece dilde kalan değil, gönüle inen, ruhta yankı bulan bir tevbe ile istiğfar edelim. Yüce Allahımız, el açıp yalvardığımız bu gecenin ardından, günahlardan arınmış, suçlarından berat etmiş, yüreğini imana, ömrünü salih amellere açmış kullar olarak ramazana ulaşmamızı nasip etsin.
Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Beratımız mübarek olsun. “ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.