enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yahyalı Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı…

Yahyalı Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı…
REKLAM ALANI
01.03.2021 14:31
0
A+
A-

Yahyalı Belediye Meclisi, Mart ayı olağan meclis toplantısını yaptı.
Belediye toplantı salonunda Başkan Esat Öztürk başkanlığında toplanan belediye meclisinde 3 gündem maddesi görüşüldü.
Mart ayı olağan toplantısında, Dedeman Madencilik San. ve Tic. A.Ş.’nin şartlı nakdi bağış yapma talebi, İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ve Covid-19 aşılama hizmetleri ile belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere Kamyonet alınması gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Kırsal Mahallelerin belirlenmesi gündem maddesi araştırılmak üzere ilgili komisyona havale edildi.
Dedeman Madencilik San. ve Tic. A.Ş.’nin şartlı nakdi bağış yapma talebi görüşülürken konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk,“Öncelikle geçtiğimiz günlerde yaşanan kazadan dolayı Dedeman Madenciliğe baş sağlığı diliyorum. İlçemiz adına ne zaman Dedeman Ailesi’nden talepte bulunsak bizi geri çevirmediler. Dedeman Madencilik, Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ve Covid-19 aşılama hizmetlerinde kullanılmak üzere kamyonet alımı için belediyemize 150 bin TL şartlı bağış yapmak istediklerini belirttiler. İş adamlarımızın doğduğu ve doyduğu yerle ödeşmesi çok çok önemli diye düşünüyorum. İlçemizde RES, HES ve GES ile uğraşan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Allah işlerini rast getirsin” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.