enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ali Çamlı, “Herkesin bir hesabı var. Allah’ın da bir hesabı var.”

Ali Çamlı, “Herkesin bir hesabı var. Allah’ın da bir hesabı var.”
REKLAM ALANI
21.06.2023 15:30
0
A+
A-

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Süper Ligi 9. sırada tamamlamalarıyla ilgili olarak, “Herkesin bir hesabı var. Allah’ın da bir hesabı var.”

Süper Lig 2022-2023 sezonunu 47 puanla 9. sırada tamamlayan Kayserispor’un Başkanı Ali Çamlı takımının performansını değerlendirdi. Ali Çamlı, transfer yasağı bulunan Kayserispor’un küme düşmeye namzet takımlar arasında gösterilmesine rağmen, transfer yasağımız olmasına rağmen, üç puanımız silinmesine rağmen 9. sırada yer alması ile ilgili olarak, “Herkesin bir hesabı var. Allah’ın da bir hesabı var. Kayserispor küme düşer demekle düşmez. Her şey para demek değil. Burada bu işe inanan bir teknik direktör ve etrafında ona yardımcı olan 11 tane aslan parçası, sportif direktör ve yönetim kurulu üyeleri var. Hep birlikte el ele verdik.

Büyüklerimizin bize göstermiş olduğu çizgide, yolda bu kulübü düzgün bir şekilde yönetmeye gayret gösterdik. Rabbim de yardım etti. 3 puanımızın da silinmesine rağmen ligi 9. sırada tamamladık. Demek ki biraz daha paramız pulumuz olsaymış, ligi farklı noktalarda tamamlar mışız ama buna da şükür.” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.