enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Diyanet-Sen Kayseri’de Ezici Çoğunlukla YETKİLİ SENDİKA…

Diyanet-Sen Kayseri’de Ezici Çoğunlukla YETKİLİ SENDİKA…
REKLAM ALANI
21.05.2021 01:08
0
A+
A-

Diyanet-Sen Kayseri’de ezici çoğunlukla yine yetkili sendika oldu.

Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan KAŞIKÇIOĞLU konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak kendilerine destek veren üyelerine teşekkür etti.

Başkan KAŞIKÇIOĞLU yapmış olduğu açıklamada, “Bugün itibariyle “Kayseri’de Yetkili Sendika” oluşumuz 18. kez perçinlenmiş oldu.
Kardeşlerim! Memur-Sen Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Rahmetli Mehmet Akif İnan ağabeyimizin Necmeddin Erbakan hoca ile istişare ederek kurduğu bu kutlu davayı Diyanet-Sen Kayseri Şubesi adı altında Kayseri’de zirveye çıkartmayı lütfeden Rabbimize şükürler olsun.
“Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olur” kelamının doğruluğunu bizlere bir kez daha gösteren Allah’a Hamdolsun.
“Sen doğru ol eğri zaten sırıtır.” sırrını bizlere hakkel yakin gösteren Allah’a Hamdolsun.
Kapalı kapılar ardında kirli ittifaklar ile belden aşağı vurmayı meziyet zannederek amaca ulaşmak için her türlü arsızlığı mübah görenler kaybetti; üyesinin hizmetinde davasını bayrak yarışı olarak görenler kazandı. Bu lutfa bizleri erdiren Allah’a hamdolsun.
“İnsanların en hayırlısı insanlara en çok faydası dokunandır.” nebevî müjdesinin teveccühünü bize gittiğimiz her kapıda hissettiren Rabbimize hamdolsun.
Misyonumuzun ve vizyonumuzun makam ve mevki olmadığını, bilakis cemiyetin maslahatı olduğunu bizatihi üyelerimizin ağzından duymayı bahşeden Rabbimize hamdolsun.
“İki günü birbirine eşit olan hüsrandadır.” nebevî ikazını şiar edinmiş bir yönetim anlayışı ile üyelerimize hizmetin en iyisini götüreceğimizi, her türlü dert ve sıkıntıları karşısında hukukî ve idarî her türlü inisiyatifi almaya devam edeceğimizi tekrar ifade etmek istiyorum.
“İnsanlara teşekkür etmeyen Allah’a şükretmiş olamaz” düsturu ile Kayseri genelinde 2340 üye sayısı ile %87 gibi ezici bir çoğunluğa ulaşarak bizlere sonsuz destek veren başta bay, bayan üyelerimize(Dingörevlilerimize) yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma, il gençlik kolları başkanıma, hanımlar komisyonuma, engelliler komisyonuma, zorunlu organlarıma ve hassaten üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.