enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Doç Dr. Ali Ramazan Benli, Ev Ziyaretleri ve Taziyeler Vaka Sayılarını Artırıyor…

Doç Dr. Ali Ramazan Benli, Ev Ziyaretleri ve Taziyeler Vaka Sayılarını Artırıyor…
REKLAM ALANI
20.02.2021 16:40
0
A+
A-

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, son zamanlarda Kayseri’de vaka artışı yaşandığını belirterek, bu artışın taziye ziyaretlerinden öne çıktığını söyledi. Benli, bazı vatandaşların ‘Rahmetlinin ölüm yıl dönümü’ diyerek yemek yaptırıp toplandıklarını gördüklerini de söyledi.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, İlimizde son zamanlarda koronavirüs vakalarının artışının yaşandığını görmekteyiz. Bu vaka artışında taziye ziyaretlerinin öne çıktığını görüyoruz. Taziye ziyaretlerini bırakın, ‘Rahmetlinin ölüm yıl dönümü’ diyerek yemek yaptırılıp toplanmalar görülüyor. Diğer taraftan hafta sonu tatillerinde Cuma akşamlarından itibaren köylere giderek orada aile oturmalarının olduğunu ve bu gitmelerde özellikle yurtdışı ve İstanbul kaynaklı gelenlerin ziyaret edildiğini, sosyal mesafe olmadan yakın şekilde bulunulduğu ve onlardan bulaş olduğu tespit edildi” dedi.
Benli, “Kurallara uymadığımız zaman süreç uzayacak. Süreç uzadıkça da hepimiz bundan etkileneceğiz. Bunun oluşmaması için el ele verip kurallara maksimum derecede riayet etmemiz gerekiyor. Bu süreçten sağlıklı bir şekilde çıkmak istiyoruz. Bunun için de hepimizin birlik olması gerekiyor. Çok riskli bir dönemden geçiyoruz. Bu riskli dönemi mutlaka kurallara uyarak hasarsız bir şekilde atlatmamız gerek” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.