enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İlhan Parlak, “Perşembe Günü Hayatımın En Önemli Kritik Maçına Çıkıyorum…

İlhan Parlak, “Perşembe Günü Hayatımın En Önemli Kritik Maçına Çıkıyorum…
REKLAM ALANI
23.05.2022 11:29
0
A+
A-
Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı ve futbolcular İlhan Parlak ile Emre Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın düzenlediği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.
Kayserispor futbolcusu İlhan Parlak, “Perşembe günü hayatımın en önemli ve kritik maçına çıkıyorum. Ben Kayseri’de Kartal’da yurtta kalırken, her gün Sami Yangın Anadolu Lisesi’ne yürüyerek gider gelirdim. O zaman eski sahanın çimlerinde gelip giderken yürürdüm. O çimlere dokunurdum. ‘Acaba bir gün o formayı giyip, bu takımda oynayabilir miyim?’ diye. Hatta maçlara girip, izlemek bile büyük bir şeydi. Futbolcu ağabeylerimi gördüğümde çok heyecanlanırdım. Ben hep bunların hayalini kurdum. Şimdi rabbim böyle bir şeyi nasip etti. Hayalini kurduğum takımın formasıyla Perşembe günü hayatımın en kritik karşılaşmasına çıkacağım” dedi.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.